<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3251446694669132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

måndag, april 18, 2005

kassler - min nemesis

Första dagen på mitt nya jobb som reporter hos Allt om Mat : roligt, roligt, förvirrande, stapplande, svindlande. Men också med känslan "Jag kan det här."

Och trots den självsäkerheten var jag oerhört nervös imorse. Så där nervös så att det sätter sig i magen och allt jag kunde äta var yoghurt. Så när det första jag ombads göra på morgonen var att delta i smakpanelen för bearnaisesås, så jag blankt nej. Och min mage är mig evigt tacksam.

Jag bläddar igenom gamla nummer av Allt om Mat och försöka komma på vilka matfotografer jag skulle vilja jobba med. Jag har ju min favoritfotograf, Åsa Dahlgren :, men hon sitter i Göteborg och jag i Stockholm. Jag kommer säkert hitta några i huvudstaden också. Har ni några förslag?

Första uppdraget undrar kanske någon? Kassler:, utbrister jag. Klart jag ska skriva om kassler. Mer bör jag nog inte avslöja.