<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

fredag, juli 22, 2005

jordgubbsexplosion

Tusen tack för alla goda och smarta recept som involverar jordgubbar! Nu börjar jag samla på mig en bra spännvidd, från sylt och gelé till köttillbehör till salsor, och soppor. Men har ni ännu fler tankar och idéer så lyssnar jag gärna.

Rekvisita får jag låna på Rörstrand och underbara fotografen Åsa Dahlgren kommer att fota på tisdag och onsdag. Dessutom kommer toppenstylisten Lena Grön med förtjusande pojkvän Janne se till att bilderna blir ännu snyggare än vanligt.