<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

måndag, juli 11, 2005

torsdagsmiddagar

torsdagsmiddagarna har pågått hela försommaren och nu ligger bilderna uppe. Denna regelbundna aktivitet har varit ett lysande sätt att se till att jag haft min lägenhet städad åtminstone en dag i veckan. Och dessutom fått äta mat med kända och okända människor. Fantastiska människor.

Och så har gästerna fått diska innan de gått hem, för hur mycket jag än gillar att laga mat så hatar jag att diska.



Min sommar kommer bara bestå av sprudlande fredagskvällar, lugna söndagskvällar och vemodiga tisdagseftermiddagar. Men i höst återkommer torsdagarna. Och fredagen 26 augusti blir det sabreringslektion i Vitabergsparken. Ta med en låda mousserande och en filt så kör vi.