<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

torsdag, oktober 06, 2005

free lunch

Frukost: vörtbröd, leverpastej, inlagd gurka = fett och gott
Lunch: potatissoppa med trattkantareller, linssoppa med bacon
Middag: Buffé på temat tusen och en natt möter Norden. Med hjortronbaklava som paradrätt. Mycket saker på spett, såser i mass och ett trevligt vin från Hugel.

Tack allt om mat för att ni föder mig under hela dagen. Men imorgon får jag en ny leverans av Ekolådan, så då kan jag leva av ekologiska rotfrukter igen.