<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

fredag, oktober 21, 2005

mellanlandningen

Jag kände mig tveksamt till den billiga flygbiljetten som skulle innebära att vi mellanlandade i Prag pa väg till Beirut. Att spara pengar är likställt med ett sextimmar langt stopp innan vi tar nattflyget mot Mellanöstern och anländer 2.30 pa natten. Jag är fortfarande tveksam till att anlända mitt i natten, men jag är oerhört glad över att ha fatt tillbringa eftermiddagen i Prag. Gulasch och knödel. Pilsner Urquell för 5 kronor glaset. En liten tesalong som servade Oolong-te med honung med titeln Pass an examination. En kvällspromenad pa Karlsbron. Och gratis internet när jag köper Fanta pa flygplatsen. En lagom övning i exotisk kultur innan vi landar i staden där arabkulturen möter Paris.

Väckte habegär: Tva sma korvar med en senapsklick, allt gjort i marsipan.