<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3251446694669132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

torsdag, mars 02, 2006

koka, inte tvätta

En av mina oerhört kompetenta kollegor på Allt om Mat:s provkök låter hälsa att det inte duger med 60° tvätt. 95° tvätt eller kokning är det som gäller om bakterierna ska dö. Allt annat är bara kosmetiskt. Nu vet vi!

Jag blir så vemodig när jag tänker på att jag inte kommer sitta mitt i all denna mat- och tidningskunskap i april. Å andra sidan fick jag just ett erbjudande om att baka kanelbullar i Svenska kyrkan i London en månad i sommar. Sånt får mig att le.