<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3251446694669132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

tisdag, april 19, 2005

lalala

Jag jobbar på Allt om Mat!
Det är inte utan att jag blir lite fnissig när jag tänker på det. Jag är inte praktikant utan anställd med en hyfsad lön. Och det var inte jag som kontaktade dem, utan de som ringde mig. Det känns oerhört skönt.

Och för bara 2 1/2 år sedan var det jag som ringde till Allt om Mat och ville ha en praktikplats och fick nobben. Tur att Amelia Adamo kände Cissi Elvin så jag kunde komma till underbara ICA-Kuriren istället.

Nu har jag tillbringat en stund med att kolla igenom 6 billy-bokhyllor fulla med kokböcker. Matnörd-heaven! Boken Mallorca- en smaksak fick följa med tillbaka till rummet. För jag vill till Mallorca off season och äta mat. Är det någon som vill följa med?

Jag lovar att det blir väldigt lite grisfest och sangria och väldigt mycket caracoles- sniglar, arroz- gult ris samt stinn och nattsvart blodkorv. Fast du får lova att upplåta del av din resväska på hemvägen till mina vininköp. Deal?