<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, augusti 24, 2005

gläntar på kylskåpsdörren

Det händer alltför sällan att människor tror att jag är ofelbar. Varför är det så?
Däremot utsätts jag ofta för omgivningens gloriferande över mina matvanor. Därför kändes det lämpligt att outa mitt kylskåp.

Är det inte en alkoläsk som gömmer sig högst upp i högra hörnet?

Notera gärna den totala avsaknaden av grönsaker (de ligger naturligtvis i rumstemperatur), mejeriprodukter, kött, fisk eller något som skulle kunna utgöra grunden till en riktig måltid. Däremot återfinns livräddare som fond, belgisk öl, blåbärssoppa, divers sylter och champagne. Vad gör man när man har för mycket öppnade champagneflaskor i kylen? Sorbet?