<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

måndag, augusti 08, 2005

provkökets lov

I provköket lagas det just nu chokladkaka.

Även om jag i förra veckan hävdade att jag ville bo på landet för gott och livnära mig på bär känner jag mig ovanligt lycklig över att vara tillbaka på jobbet. Trevliga människor att prata mat med, roliga ingredienser att fingra på, ny mat att provsmaka. Och nästan varje lunch finns det ett digert utbud av smakprover att fylla magen med. På den här arbetsplatsen riskerar man inte it-fetma utan hederlig ister-fetma.