<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

torsdag, mars 23, 2006

små salta smakexplosioner

Just när saltrapporterna börjar dugga tätt i media lanserar Arla ett nytt bregott med havssalt. Krispiga flingor av havssalt knastrar mot tänderna och släpper loss små salta smakexplosioner. Tack Arla för att det blev något gott och inte bara ytterligare en lightyoghurt. Det var modigt.
  • Bregott har funnits sedan 1969.
  • Den nya smaken släpps lagom till 1:a maj.
  • Bregott med havssalt innehåller 2% salt mot 1,2% i den vanliga och 1,8% i extrasaltat.
  • Mitt kylskåp innehåller alltid en liten ask med Bregott ekologisk. Funkar både på mackan, i stekpannan och i kakorna.