<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3251446694669132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

torsdag, mars 16, 2006

det är gott att vänta

Hälsingborg var synnerligen prisvärt, 355 kronor för tre rätter och knappt 200 kronor för ett vinpaket är svårslaget. Att vi fick vänta en timme på att vårt bord skulle bli ledigt kompenserades av så mycket Bollinger och brutalt goda ostron att jag gärna suttit kvar i barens mjuka fåtöljer resten av kvällen. Och brasan! Den sprakade och värmde och jag vill tillbaka nu. Borde kanske nämna maten också... Rökt lammentrecote med gröna ärtor med ljuvligt. Varken ankan med puy-linser eller blåbärssandwichen kom upp i samma höjder. Men bäst av allt var servicen - personlig och bedårande, även om vi möttes av ett "hej, har ni bokat bord?" i dörren.