<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

onsdag, april 27, 2005

balkongkassler

Nu har jag gjort min första matfotografering för AoM. Det gick strålande. Tyvärr missade jag att fotografera något själv, så jag kan inte visa några bilder. Vi råddade upp min balkong för att se ut som slutet av juli. Blommor, tuffa solstolar, knallgult brickbord, the works! Och sen kom kasslern. Kassler ser inte roligt ut. Så är det bara. Jag hade åtminstone fått den att smaka gott, men jag hoppas att det kommer att märkas på bilderna. Resultatet kan ni läsa i AoM nr 12 som kommer i slutet av juli.