<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

fredag, juni 17, 2005

platt fall i Trosa

Oj, det var en sorlig matupplevelse. Åt mat i Trosa på Svalins. Trevligt ställe, underbar uteservering, och säkert ett ambitöst kök. Men oj så fel det blev. Hjortnoisette på bädd av spröda grönsaker slungade i timjanssmör, kryddkokta äpplen med av mörk choklad smaksatt rödvinsky visade sig vara en 250 g klump med kött. I och för sig mört och rosa, men hur går det med köksprocenten? De spröda grönsakerna var överkokta, och rödvinskyn med choklad var totalt dominerande, vilket märktes extra tydligt eftersom allting simmade i den. Skaffa en kökschef som styr upp röran. Bums!