<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3202895312175566892', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

tisdag, juni 14, 2005

rättelse

Linus på Thörnströms har en av Göteborgs få restaurangkonditortjänster och är säkert ansvarig för huvuddelen av deras dessertmeny:
Domorichoklad- och whiskyglass med inkokt päron samt honungsrostade macadamiannötter
Vitchokladmousse med jorgubbssorbet, rabarber carpaccio och vaniljkokt tapioca
Cocossufflé med mangosorbet samt en mango- vaniljkrämfylld munk
Papayatartar och papayasorbet med lättrökta jordnötter och chokladmousse
Äpple och honungssorbet

Och hade det varit Domoriglass på meny om inte Linus tidigare jobbat för Berzelichoklad som är Dolmoriåterförsäljare? Vad tycker vi över lag om att skriva ut chokladmärket i menyn. Själv känner jag mig tveksam.
/Alice-nyss-hemkommen-från-Basements-fyrarättersmål