<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8954844\x26blogName\x3dBrax+on+food\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://abrax.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://abrax.blogspot.com/\x26vt\x3d3251446694669132973', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

fredag, maj 13, 2005

In the head of AoM

Lyckliga mig som jobbar bredvid AoMs provkök. Det är som att ha en dubbel uppsättning mammor som verkligen kan svara på alla frågor jag har om mat och kök.


- Min grillpanna blir aldrig riktigt ren mellan räfflorna och jag är för lat för att skrubba, vad gör jag?
- Fyll pannan med salt, värm den på spisen så att saltet drar upp allt smuts. Skrubba lätt och sen är det klart.

Och det fungerade.

Andra kloka ting jag nyss snappat upp i provköket:
* Skär inte, utan bryt av sparrisen. Så går den automatiskt av där sparrisen slutar vara vedartad.
* Drick en coctail vid femsnåret. Då åker blodsockret upp och du kan skjuta på middagen till åtta.

Detta ska hädanefter bli min melodi. Manhattan med dubbla körsbär.